Bezorgen zonder CO2 uitstoot

Heb je een eigen bedrijf? Die voeding levert bij mensen aan huis? Doe je dit met een auto of juist met een fiets? Wanneer je een bedrijf als Domino’s, Sushipoint of New York pizza wil je wel graag dat de bestelling warm bij de klanten aan komen. Als je bezorger dan 20 minuten moet fietsen is de bestelling al koud voordat die geleverd kan worden. Kan dat nou niet anders? Natuurlijk kan dat? Wil jij weten hoe? Lees dan verder.

Bezorgen zonder koude maaltijden

Wanneer je wilt gaan bezuinigen op de kosten die je kwijt bent aan bezorging zou je misschien iets moeten veranderen aan het transport voertuig. Heb je bijvoorbeeld 1 auto die alle bestellingen moet rondbrengen? Dan kun je er beter voor kiezen om een aantal e bike middenmotor fietsen aan te schaffen. Met meerdere e bike middenmotor fietsen kun je meerdere bezorgers tegelijkertijd op pad sturen om bestellingen rond te brengen. Door het gebruik van meerdere e bike middenmotor fietsen wordt je bezorgcapaciteit ook hoger en kun je meerdere bestellingen tegelijkertijd door een andere bezorger laten bezorgen. Bovendien kun je door middel van een e bike middenmotor fiets veel gemakkelijker gebruik maken van binnen door wegen. Wanneer een weg is afgesloten kun je er snel met een e bik middenmotor fiets langs. Een auto zou dan helemaal moeten omrijden waardoor de bestelling te laat en koud wordt bezorgd.

Ten slotte is het zo dat een e bike middenmotor fiets beter is voor het milieu. De e bike middenmotor fiets is dan wel elektrisch, maar een auto heeft veel meer CO2 uitstotingen die de e bike middenmotor fiets niet eens heeft. Hierdoor is je zaak ook nog eens milieubewuster.

Moedertje fiets ook nog

Wanneer je wat oudere bezorgers hebt, kun je er ook voor kiezen om een elektrische moederfiets aan te schaffen. Zo kunnen ook de ouderen bezorger in je bedrijf genieten van hun bezorgrondjes op een elektrische moederfiets. Maar niet alleen ouderen, ook jongeren kunnen lekker fietsen op deze elektrische moederfiets. Deze wordt namelijk door vele mensen als fijne fiets bevonden.

Daarnaast is de elektrische moederfiets ook goed voor eigen of privé gebruik. Zo ben je namelijk binnen enkele minuten van A naar B. dit komt doordat er een motor in de elektrische moederfiets zit. Als je trapt zal je harder fietsen dan op een normale fietsen. Handig voor zowel je werk als eigen gebruik. Zo neem je niet je werk mee naar huis, maar je elektrische moederfiets mee naar je werk.