De beste cartridges voor elke printer

Als je op zoek bent naar nieuwe cartridges voor je printer, dan is het handig om deze online te bestellen. Je hebt dan veel keuze uit verschillende merken, en je kunt rustig bekijken welke het beste bij je printer past. Daarbij zijn er online ook vaak deals, waardoor je niet de hoofdprijs betaalt voor een cartridge. Als je bijvoorbeeld een zwarte cartridge nodig hebt, dan is een HP 364XL een goed idee om aan te schaffen. Dit is gewoon van het huismerk en daarom niet heel prijzig. En toch biedt het de juiste kwaliteit om goed te kunnen printen. Deze cartridge bevat een chip zodat het gelijk wordt herkend door de printer. Als je deze online bestelt, dan is het mogelijk om te kijken voor welke printers deze cartridge allemaal geschikt is. Zo weet je zeker of de cartridge ook geschikt is voor jouw printer. Wil je deze cartridge aanschaffen?

HP 364XL, in kleur of zwart

Als je de HP 364XL wil aanschaffen, dan kijk je natuurlijk eerst welke kleur je nodig hebt. Je kunt bijvoorbeeld alleen een zwarte cartridge kopen, of een set met alle kleuren. Vaak krijg je de kleur zwart er gratis bij als je een multipack koopt, waardoor je voordeliger uit bent. Bekijk ook even de desbetreffende website of ze verzendkosten hanteren, want meestal worden deze geschrapt boven een bepaald bedrag. Het is altijd handig om cartridges op voorraad te hebben, dus dan wordt er aangeraden om meerdere cartridges te bestellen. Het zou natuurlijk vervelend zijn als je niet kan printen omdat je geen inkt meer in huis hebt. Heb je overigens een hele nieuwe printer nodig?

Een nieuwe printer

Als je een nieuwe printer nodig hebt, dan is het vaak mogelijk om deze via dezelfde webshop te bestellen als waar je cartridges kan kopen. Het is dan mogelijk om gelijk inkt erbij te bestellen dat geschikt is voor de desbetreffende printer. Soms wordt het er zelfs al bijgeleverd. Heb je de printer, of inkt zo snel mogelijk nodig? Vaak wordt het de volgende dag al geleverd als je het voor een bepaalde tijd bestelt. En heb je per ongeluk het verkeerde product besteld? Dan is het vaak ook mogelijk om de bestelling gratis te retourneren. Inkt online kopen is nog nooit zo makkelijk geweest! Geef aan welke printer je hebt, en bekijk in één oogopslag welke cartridges allemaal geschikt zijn om te gebruiken voor je printer! Welke kleuren inkt heb jij nodig?