Oneindige liefde bekronen met een infinity armband

armband

Een infinity armband is een prachtig cadeau om aan je geliefde of dierbare te geven. Het symbool, dat op een gekantelde acht lijkt, komt uit de wiskunde en geeft oneindigheid aan. Het woord infinity is afgeleid van het Latijnse woord ‘infinitas’, dat staat voor grenzeloosheid. Een infinity armband weerspiegeld oneindigheid en laat zien dat je er altijd voor iemand zal zijn. Zowel voor vrouwen als voor mannen heb je schitterende infinity sieraden.

Infinity armband cadeau geven

Infinity staat voor oneindigheid en oneindige liefde. Al sinds de zeventiende eeuw word het symbool gebruikt. Het is dus hartstikke romantisch om een infinity armband cadeau te geven aan iemand die je lief is. Je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende stijlen, zoals armbanden van zilver, goud, witgoed of roségoud. Ook kun je kiezen voor een simpel, glad infinity teken of een armband met steentjes. Het enige wat jij hoeft te doen om je geliefde heel erg blij te maken is zo’n prachtige infinity armband cadeau doen.

Laat je armband graveren

Vaak kun je je infinity armband laten graveren met bijvoorbeeld (kinder)namen of een symbolisch woord en/of datum om je cadeau nóg persoonlijker te maken. Zo kan het armbandje gelukkige momenten symboliseren, steun getuigen of helpen om verdrietige gebeurtenissen een plekje te geven.

Een mooi, eenvoudig sieraad

Een infinity armband is een schitterend in zijn eenvoud. Het armbandje past bij iedere outfit, zo kun je hem om naar school, kantoor of tijdens feestelijke gelegenheden. De armband is vaak smal zodat het infinity symbool extra goed tot zijn recht komt. Over het algemeen is het armbandje verstelbaar in lengte, zodat hij om iedere pols past. Hou je van mixen en matchen? Je kunt ervoor kiezen om je infinity armband te combineren met andere sieraden om zo een compleet andere look te creëren. Ook kun je jouw infinity armband combineren met een infinity ring, ketting of oorbellen.

Infinity armband voor mannen

Ook voor mannen zijn er vele stoere infinity armbanden verkrijgbaar. Vaak hebben deze een stevige lederen of stoffen band en zijn ze geschikt voor een grotere polsomtrek. Geef deze armband bijvoorbeeld cadeau om jullie jubileum te vieren of om een andere bijzondere mijlpaal te markeren. Er zijn allerlei variaties ontstaan met het infinity symbool als uitgangspunt. Zo heb je bijvoorbeeld armbanden met het woord ‘forever’ in het teken geschreven. Met een infinity sieraad kun je jouw gevoelens gemakkelijk uiten aan een ander.