Op vakantie in het prachtige Kroatië

Het is belangrijk om eenmaal in het jaar een keer lekker op vakantie te gaan. Vooral als je fulltime werkt kan het heerlijk zijn om er even een week of twee eropuit te gaan. Het kiezen van een vakantiebestemming is voor veel mensen erg moeilijk. Er zijn namelijk veel prachtige landen waar je goed op vakantie kunt gaan, daarnaast kun je altijd nog in eigen land op vakantie gaan. Kroatië is een van de mooiste landen in Europa en hier kun je echt goed genieten van de natuur. Wanneer je op vakantie gaat naar dit land, kun je veel mooie natuurgebieden verwachten en veel witte stranden. Van een vakantie naar Kroatië ga je geen spijt krijgen en vooral niet als je met het gehele gezin gaat. Kroatië is ook het ideale land voor kamperen en beschikt over verschillende prachtige campings. Weet jij niet welke camping het beste bij jou past? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Camping lanterna

Wanneer je op zoek bent naar een prachtige camping in Kroatië ben je bij camping lanterna op het juiste adres. Deze camping ligt namelijk op een schiereiland en zit midden in de mediterrane natuur. Je kunt hier genieten van de dennen- en eikenbossen en staat al jarenlang bekend als een hele gezellige camping. Ook aan waterrecreatie mist de camping helemaal niets en is het zeer geschikt voor kleine kinderen. De camping heeft namelijk twee zwembadcomplexen waar je goed kunt zwemmen. Bij de zwembaden zitten ook grote glijbanen waar je samen met de kinderen vanaf kunt gaan. Ook heeft de camping een prachtige baai waar je goed kunt watersporten. Een deel van deze baai is omgetoverd in een tropisch strand en heeft ook een eigen beach bar, ideaal toch?

Faciliteiten camping Lanterna

Camping Lanterna heeft ook ontzettend veel faciliteiten, die andere campings helemaal niet hebben. Je namelijk kiezen uit diverse restaurants en er zit zelfs een pizzeria op de camping. De camping heeft ook meerdere winkeltjes waar je goed kunt shoppen en waar je meerdere dingen kunt bestellen. Daarnaast heeft de camping ook een leuk animatieteam en kunnen de kinderen hier vaak terecht. De ouders kunnen dan heerlijk ontspannen of eropuit gaan in de natuur. In de omgeving van de camping zit ook een prachtig aquapark, dit park heet Istralandia en is geschikt voor jong en oud!