Wil jij jouw eigen cupcakes gaan verkopen? Zo verstuur je de cupcakes veilig en mooi naar jouw klanten en relaties!

Het is dan eindelijk zover: je gaat jouw eigen business beginnen en hierbij gebruik maken van jouw passie voor bakken. Je wil jouw heerlijke gebakken cupcakes en andere producten graag gaan verkopen of cadeau doen en versturen naar je klanten. Natuurlijk is het enorm belangrijk voor jou dat je cupcakes in goede staat aankopen bij de ontvanger. Ben jij op zoek naar de beste manier om je cupcakes te versturen, mee te geven of ze zelf veilig te bezorgen? In dit blog lees je alles wat je hierover moet weten, zodat jouw cupcakes net zo prachtig aankomen bij de ontvanger als ze in jouw (bedrijfs)keuken waren.

 

Veilig cupcakes versturen of bezorgen begint bij de juiste verpakking

Is de aanblik van gebroken of ingedeukte cupcakes voor jou materiaal voor nachtmerries? Geen zorgen! Met de juiste verpakking hoef jij hier nooit meer bang voor te zijn. 

Je kunt bij het verpakken van je cupcakes kiezen uit verschillende soorten verpakkingen. Zo zijn er cupcake doosjes beschikbaar in alle soorten en maten: voor één cupcake, voor twee cupcakes, voor vier cupcakes, je kunt het zo gek niet verzinnen of er is verpakkingsmateriaal in de vorm van een doos beschikbaar voor jouw cupcakes. Wil je mini cupcakes gaan versturen, bezorgen of beschikbaar maken voor afhalen? Ook hiervoor zijn er stevige mini cupcake doosjes verkrijgbaar. 

 

Het juiste verpakkingsmateriaal voor jouw cupcakes

Ga je het verpakkingsmateriaal voor jouw cupcakes uitkiezen? Zorg dan dat je een type doos kiest wat stevig is, maar let ook op het gebruiksgemak voor je klanten. De klant die het doosje gemakkelijk kan openen en snel kan genieten van jouw heerlijke cupcake, is een tevreden klant. Zorg daarnaast dat deze verpakking past bij de uitstraling van jouw bedrijf en kies dus, in plaats van een saaie kartonnen verpakking, voor een kleurstelling die bij jouw huisstijl past. Je kunt ook kiezen voor een doorschijnende verpakking, zodat de klant zich bij ontvangst direct kan verlekkeren aan het aanzicht van jouw prachtige (mini) cupcake. 

Maak je jouw cupcakes beschikbaar voor take-away? Denk dan ook aan de tas!

Wanneer je jouw cupcakes niet gaat verzenden, maar beschikbaar maakt om af te halen bij jou op de zaak, is het belangrijk dat je jouw klant hierbij van draaggemak voorziet. Dit doe je met de juiste draagtasjes. Zo’n tasje lijkt misschien een klein detail, maar is van groot belang om jouw klant met een goed gevoel de winkel te laten verlaten. Je wil hierbij zorgen voor draaggemak en een mooie tas, die de waarde en kwaliteit van jouw merk uitstraalt.