Een fijn middagje samen met je kind

Yinger

Je hebt lekker een middagje met je kind vrij, dan kunnen jullie toch net zo goed gezellig samen iets doen. Geef elkaar leuk een make-over, doe wat nagellak van Yinger op, of doe elkaars make-up. Als jullie dat beide leuk vinden, natuurlijk. Maar als dit het geval is, dan ben je nooit te oud om elkaar een make-over te geven. Het is misschien niet een spa ervaring, maar toch is het gezellig om het met z’n tweetjes (of misschien wel meer mensen) te doen.
Yinger

Mooie nagels zijn altijd goed

Of je nu een heel fel kleurtje wil, een leuk patroontje, of liever iets subtiels en lichts, dat maakt toch niet uit. Mooie nagels zijn altijd goed. Het is toch ook altijd zo fijn als je net weer je nagels geknipt hebt, dus dan zal dat ook wel zo zijn als je er een leuk kleurtje, of misschien wel meerdere leuke kleurtjes op hebt gedaan. Waarom toch ook niet? Kies wat leuke kleurtjes van Yinger en lak elkaars nagels, als jullie hiervan houden zal het vast en zeker gezellig zijn.

Make-up is ook een win

Het zou toch grappig zijn als jullie een keer elkaars make-up doen op je eigen stijl. Jij make-upt je kind zoals jij het zelf altijd doet, en andersom. Het is toch leuk om te zien wat jullie voor elkaar bedenken? En als je het niet mooi vindt dan maakt dat ook niet uit want je hoeft de straat niet op, je bent toch vrij. Tja, tenzij je nog boodschappen moet doen, veel succes daar dan mee. Het is misschien niet de spectaculairste middagbesteding, maar het is toch gewoon een gezellig en grappige manier om wat tijd met elkaar door te brengen.

Of gooi het over een compleet andere boeg

Niemand zegt natuurlijk dat dit is wat je moet doen met je vrije middag, het zijn gewoon wat ideetjes die je misschien wel leuk vindt. Maar wie weet ga jij veel liever de deur uit en ga je ergens op af met je kind, dat kan ook. Het is nog steeds helemaal aan jou. Naar het strand, naar een café voor lunch, winkelen, fietsen, wat je dan ook maar bedenkt. Als jij en je kind het uiteindelijk maar een geslaagde middag vinden. Het hoeft niet heel spectaculair te zijn om leuk te zijn, de beste momenten zijn meestal de kleine momenten. Dus ondermijn die niet, en geniet daar ook lekker van.