Enkellaarsjes – de favoriet in het voorjaar

enkellaarsjes

Ieder seizoen kent zijn eigen trends en diverse musthave items. In de winter zie je vrijwel iedereen lopen in hoge, warme laarzen. Daarentegen gaat onze voorkeur in het voorjaar uit naar de enkellaarsjes. De reden hiervoor is vrij simpel. Deze trendy schoenen staan praktisch overal leuk onder. Bovendien kan ook iedereen ze dragen. Of je nu een fulltime moeder bent, een werkende moeder of gewoon er leuk uit wilt zien. Iedereen kan deze heerlijke en stijlvolle schoenen dragen. Daarom lees je hier alles over de enkellaarsjes en waarom het de favoriet in het voorjaar is.

Enkellaarsjes als ideale laars

Moeders hebben het regelmatig te druk om echt veel tijd te besteden aan hun look. Natuurlijk wil je er leuk uitzien, maar dat hoeft niet altijd volgens de laatste trend. Daarom zijn wij moeders vaak op zoek naar kledingstukken die trendy zijn en lang mee gaan. Zo is de zoektocht naar de ideale laars een activiteit waar velen van ons mee bezig zijn geweest. In de winter wil je graag hoge, warme laarzen. Dat is immers praktisch. Maar wat is de ideale laars voor de warmere temperaturen? Enkellaarsjes zijn het antwoord.

Enkellaarsjes zijn uitermate geschikt voor het voorjaar en zelfs voor de regenachtige dagen in de zomer. Dankzij de korte schacht zullen je voeten niet te warm worden in de schoen. Dat is wel anders met hoge laarzen in het voorjaar. Bovendien is het voorjaar erg wispelturig. De ene week zit je heerlijk met de kinderen te genieten in de achtertuin. De andere week zet je de verwarming weer aan terwijl jullie een bordspel spelen. In het voorjaar kan alles gebeuren. Daarom is het lastig om geschikte schoenen te vinden. De enkellaarsjes zijn echter oplossing voor dit veranderlijke seizoen.

Beste van twee werelden

In elke kledingkast hoort eigenlijk een mooi paar enkellaarsjes. Moeders, jongvolwassenen of modieuze tieners, iedere vrouw heeft recht op een heerlijk paar schoenen. Enkellaarsjes zijn zo ideaal, omdat ze het beste van twee werelden hebben. Aan de ene kant hebben ze de basis van een laars. We weten allemaal hoe prettig laarzen zitten. Daarnaast hebben ze meer de insteek van sneakers, omdat ze zo eenvoudig zijn aan te trekken. De korte schacht zorgt niet alleen voor wat meer ventilatie, het is tevens erg praktisch.

Omdat dit soort schoenen nog steeds laarsjes zijn, stralen ze tevens een bepaalde elegantie uit. Hierdoor zijn enkellaarsjes perfect voor iedere gelegenheid. Of je nu naar werk moet, een ouderavond moet bezoeken of snel met de kinderen op pad wil gaan – met enkellaarsjes doe je dit allemaal in stijl. Twijfel jij nog steeds of enkellaarsjes wat voor jou zijn? Neem dan een kijkje online. Ga lekker op je gemak even neuzen tussen al die mooie, stijlvolle en hippe laarsjes.