Heb jij deze elektronische essentials al?

USB kabel

Sommige elektronische items zijn gewoon essentieel om te hebben. Dit zijn artikelen die namelijk ontzettend handig zijn om te hebben, en die je leven net een beetje gemakkelijker maken. In deze blog bespreken we daarom een paar van deze essentials, en leggen we je uit waarom deze zo goed van pas komen. Deze artikelen zijn allemaal online te krijgen of shop ze bij een winkel bij jou in de buurt!

1. De powerbank

Je kent het vast wel, aan het einde van de drukke dag is je telefoon leeg. Nét op het moment dat je nog een belangrijk telefoontje wil plegen… Of je bent op weg naar een voor jou onbekende plek, en dan geeft je navigatie het op omdat je geen batterij meer hebt. Hoe kom jij dan nog aan op de plek van bestemming? In dergelijke situaties kan een powerbank echt je redding zijn. Een powerbank is je mobiele oplaadstation, plug je telefoon in en binnen een paar minuten kan jij weer verder met je leven. Sommige mensen zweren zelfs bij meerdere powerbanks: ze hebben eentje in hun tas, eentje in de auto en eentje in hun sporttas zitten. Zo is jouw telefoon nooit meer leeg.

2. De USB kabel

Dit is weliswaar zelf geen elektronisch apparaat, maar zeker wel een onmisbaar item voor in je collectie. Met een USB kabel koppel jij al je apparaten aan elkaar en zo heb je altijd toegang tot je data. Wil je iets overzetten van je telefoon naar je laptop, van je laptop naar je televisiescherm of van je werk laptop naar je privé computer? Met een USB kabel heb je dit zo gefikst. Lekker makkelijk!

3. De externe harde schijf

Liever safe than sorry, je kan niet voorzichtig genoeg zijn met je belangrijke documenten. Iets op je laptop opslaan is goed, maar opslaan op een externe harde schijf is nog veel beter. Een externe harde schijf is zoals de naam al zegt een extern, extra geheugen. Sla hier je belangrijke documenten op en je kan er zeker van zijn dat je ze niet kwijtraakt als je laptop crasht.  Zo heb je altijd een back-up van je belangrijkste informatie en raak je geen files kwijt die je nog nodig hebt. Externe harde schijven zijn er met uiteenlopende opslagcapaciteiten, kies er eentje die past bij wat jij nodig hebt. Ook hierbij geldt dat je er meerdere kunt gebruiken: eentje voor documenten van je werk en eentje voor bijvoorbeeld je vakantiefoto’s. Wel zo handig en gestructureerd!

Deze drie essentials zijn echt een toevoeging, je zult zien dat ze je veel gemak gaan opleveren. We zijn benieuwd wat jij van deze items vindt!