Heerlijke damesgeuren en de beste huidverzorging

Er zijn mensen die houden van sterke geuren, en dan hebben we het niet alleen over parfum. Denk aan aftershave, colognes en eau de toilettes. Anderen vinden juist dat een subtiele en elegante geur beter bij hen past. Of je nu van krachtige of lievere geuren houdt, er is altijd wel iets voor je te vinden. Er zijn namelijk heel erg veel dames- en herengeuren verkrijgbaar.

Huidverzorging is minstens zo belangrijk voor iedereen, en niet alleen voor mensen met een gevoelige huid. De juiste huidverzorging kan helpen om de huidgezondheid te verbeteren en tegelijkertijd de natuurlijke schoonheid van de huid te benadrukken. Producten voor huidverzorging en parfum zijn steeds meer in trek. In deze blog geven we tips voor huidverzorging producten en parfum. Hierdoor zorg je dat je altijd lekker ruikt en met een gezonde huid op pad kunt gaan. 

Parfum

Steeds meer dames maken gebruik van de heerlijke damesgeuren van Estee Lauder, en dat is niet zonde reden. Met dit damesluchtje steel je de show en ruik je altijd lekker. Estee Lauder werd opgericht in 1946 door Esther Mentzer en haar man. Tegenwoordig is Estee Lauder een van de bekendste merken als het gaat om beautyproducten. Zeker de parfum van Estée Lauder valt heel goed in de smaak. White Linen, Spelbound, Private Collection, Pure White Linen, Sensuous en Sensuous Nude zijn damesgeuren die voor veel dames onmisbaar zijn geworden. Maar ook Modern Muse Nuit, Pleasures, Pleasures Intense, Pleasures Pop en Modern Muse doen het heel erg goed. Naast damesgeuren beschikt Estee Lauder ook over heerlijke luchtjes voor heren. 

Huidverzorging

Naast dat je lekker wilt ruiken, is huidverzorging natuurlijk ook erg belangrijk. Huidverzorging is belangrijk voor een mooie en gezonde huid. Er zijn veel verschillende verzorgingsproducten op de markt, dus het kan soms lastig zijn om een goede keuze te maken. Echter kiezen steeds meer mensen voor Dermalogica. Dermalogica is wereldwijd de keuze voor heel erg veel schoonheidsspecialisten, en dat is niet zonder reden. Dermalt ogica heeft al ruim 30 jaar ervaring in specialistische huidverzorging. Ze streven naar een gezonde en stralende huid voor iedereen.

Dermalogica heeft een breed aanbod als het gaat om producten die voorzien in huidverbetering. Hierbij kun je denken aan productlijn, zoals, Skin Health, Biolumin-C, Clear Start™, AGE Smart™, UltraCalming™, Active Clearing, Body Collection en de PowerBright TRx™. In deze productlijnen vind je onder andere startersets, gezichtsmaskers, lichaamsverzorging, lipverzorging. Maar ook gezichtreinigers, oogverzorging, scrubs en peelings, moisturizers, toners, serums en boosters, UV-bescherming, primers en giftsets mogen niet ontbreken.