Matching outfits voor jou en de kids

Wellicht is het een van jouw grootste dromen. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat dit iets is waar je totaal niet op zit te wachten. Hoe dan ook: het matchen van jouw outfit met die van jouw kleine is iets wat je steeds vaker ziet gebeuren bij (kersverse) ouders. Zie jij deze trend wel zitten en ben je benieuwd naar een paar leuke styling ideeën? Lees dan snel verder!

Accessoires om te matchen met jouw kind

Ben jij groot fan van accessoires dragen en ga je zelf ook zelden zonder pet, ketting of tasje de deur uit? Dan is dit een leuk punt om mee te beginnen als je het hebt over de matching outfits.

Je hebt verschillende merken die items voor volwassenen ook een paar maten kleiner beschikbaar stellen voor jouw kleine. Zo heb je bijvoorbeeld de trainingspakken van Nike, maar als je het over accessoires hebt kan je het beste gaan voor een Dsquared2 pet. Combineer de pet met een grote zonnebril (zowel bij jezelf als jouw kindje) en jullie lijken net een tweeling. Super leuk idee toch!

Ga een stapje verder en match ook jullie complete outfit

Als je de smaak te pakken hebt gekregen en meer wil, kan je altijd overstappen naar het matchen van de volledige outfit! Hier boven werd al het voorbeeld gegeven van de Nike trainingspakken, maar dit is eigenlijk wel een hele makkelijke oplossing. Plus je kan niet overal naartoe in een joggingspak, toch?

Een leukere en interessantere optie is daarom ook wel om afzonderlijke kledingstukken te matchen met jouw kleintje. Zo kan je er tijdens de koudere dagen voor kiezen om een paar jeans, een shirt en een trui over elkaar heen te dragen. Een goed voorbeeld is dat je bijvoorbeeld een stoere spijkerjeans combineert met een polo en daaroverheen een Gucci trui draagt. Trek jouw kleine jongen of meid ook aan en jullie vormen samen een stoer power duo!

Maak het écht compleet met de schoenen

Dit is misschien een beetje overdreven, maar als je erg echt helemaal voor wil gaan dan laat je jouw kind ook dezelfde schoenen als jij dragen. Je kan hier iedere kant mee op gaan die je wil. Vans? Nette lakschoenen of Uggs? Je kunt het zo gek niet bedenken maar het komt voorbij op sociale media.

Een belangrijk punt van aandacht is echter wel dat als jouw kleintje al kan lopen, je wel moet zorgen dat de schoenen die hij of zij gaat dragen zorgen voor goede steun. Dit kan het groeiproces namelijk verstoren!

Veel plezier met het uitproberen en testen van deze tips. Laat me weten hoe het is gegaan in de reacties!