Mijn ideale huwelijksreis

Ondertussen heb ik een gezin met 3 kinderen en ben ik 2 jaar gelukkig getrouwd met mijn man. Echter is het moment om met hem om huwelijksreis te gaan er helaas nog nooit van gekomen. We hebben allebei een drukke baan en daarnaast ook nog drie kinderen die opgevoed moeten worden. Alles bij elkaar erg druk dus. Toch zou ik nog graag een keer samen met mijn man de droomreis maken waar we regelmatig samen over fantaseren, lekker samen even helemaal weg uit onze drukke levens en genieten van elkaar. Maar waarna toe? Er zijn zoveel mooie plekken op de wereld dat we eigenlijk niet kunnen kiezen.

Keuze stress

Als ik denk aan de ideale locatie voor onze huwelijksreis dan denk ik aan een mooi tropisch eiland met een wit strand en een schitterende zonsondergang. Maar heb ik wel zin om een 2 weken op een eiland te liggen en de hele dag niks te doen. Daarnaast houdt mijn man van wat actiever vakanties, dus voor hem is 2 weken op een eiland absoluut geen optie. Misschien moeten we onze reis wel verdelen over meerdere locaties waarbij we eerst een mooie stad bezoeken en daarna helemaal tot rust komen op een tropisch eiland. Een andere optie is om samen op safari te gaan in Afrika en daarna lekker niks doen op een schitterend resort op Mauritius. Zoals jullie lezen zijn er ideeën genoeg maar een echte keuze hebben we nog niet gemaakt.

Tijd voor elkaar nemen

Ondanks dat we er nog niet helemaal uit zijn waar we heen gaan zijn we het allebei wel eens dat we onze droomreis dit jaar gaan boeken. Uiteindelijk is het belangrijkste dat we tijd met elkaar doorbrengen en even geen gezeur van de kinderen om ons heen hebben. Samen uiteten gaan en weer leuke dingen doen met ze tweeën, dat is iets wat ik de afgelopen jaren echt gemist hebt. Lekker van elkaar genieten en even ontsnappen uit onze hectische levens.