Onze cadeautips voor de man in je leven

Is het elk jaar weer een uitdaging een verjaardagscadeau te bedenken voor je man, vriend of vader? Met deze cadeautips kun je weer een paar jaar vooruit. Je wilt immers origineel zijn, maar hij heeft bijna alles al. Je maakt de meeste mannen wel blij met een lekker biertje, een leuk en spannend uitje of een toffe filmavond. Hieronder geven we je een paar leuke ideeën voor cadeaus, voor een groot of klein budget. Ook leuk voor een collega, als afscheidscadeau of voor je (volwassen) zoon!

Bierpakket

Er zijn maar weinig mannen die niet van bier houden. Heb jij een bierliefhebber in de familie? Dan kun je hem een lekker pakket speciaalbiertjes geven. Wil je groot uitpakken? Dan is een biertap voor thuis ook een leuk idee. Hiermee kan de jarige job zelf bier tappen. Organiseer een wedstrijdje bier tappen met lekkere hapjes erbij en je hebt een gezellige middag te pakken! Ten slotte kun je de jarige ook een bierproeverij cadeau geven. Daarbij ga je samen naar de kroeg en laat je je ter plaatse verrassen door bijzondere bieren. Natuurlijk kun je ook thuis een bierproeverij houden. Koop een aantal bijzondere bieren en serveer lekkere borrelhapjes.

Een actief uitje

Mannen houden van actie, leuke dingen doen! Heb je al eens gedacht aan een echte mannenactiviteit? We kunnen er genoeg opnoemen: een slipcursus, een ballonvaart, een middag paintball of een barbecuecursus. Samen poolen of een nieuwe sport uitproberen, zoals snowboarden, kan ook! Of wat dacht je van een voetbalclinic? Natuurlijk kost een uitje wat meer dan een paar nieuwe sokken, maar je maakt wel nieuwe herinneringen samen. En je kunt zelf meedoen aan het uitje. Wie zegt dat vrouwen niet kunnen poolen of paintballen?!

Voor filmfans

Niet alle mannen houden van films, maar veel vinden bepaalde films wel leuk. Denk aan de Star Wars-saga of actiefilms zoals boksfilms: Rocky. Creed of actiefilms zoals John Wick. Heb jij een filmfan in de familie? Organiseer dan een leuke filmavond uit, naar de bioscoop. Veel bioscopen bieden je de mogelijkheid eerst een hapje te eten in een restaurant in de buurt. Soms kun je gebruikmaken van een kortingsactie. Handig als je niet zoveel te besteden hebt. Daarna ga je lekker samen naar de film en doe je daarna nog een drankje. Houd je zelf niet van film? Geef dan een filmavondje cadeau aan hem en zijn vrienden. Koop een bioscoopbon zodat hij zelf kan bepalen wanneer en met wie hij naar de film gaat.