Sloep huren voor een leuke uitje met het gezin

sloep huren

De zomervakantie is volop bezig. Dit betekent dat de kinderen thuis zijn en graag vermaakt willen worden. Je wilt natuurlijk niet dat de kinderen zich gaan vervelend, dus waarschijnlijk ben je op dit moment druk op zoek naar allerlei leuke uitjes voor het gezin. Een persoonlijk aanrader: ga een sloep huren voor een leuke familiedag. Ik weet niet hoe het met jouw gezin zit, maar die van mij willen er dolgraag op uit met het warme weer. Wij bezitten zelf geen sloep, maar door een sloep te huren konden we alsnog heerlijk genieten op het water. Een sloep huren is echt een goed idee als je nog een leuk uitje zoekt voor het hele gezin.

Genieten op en in het water

In de zomervakantie is werkelijk iedere moeder op zoek naar leuke activiteiten om met de kids te doen. Alleen maar thuis zitten is geen optie, maar op een gegeven moment ben je al die pretparken wel zat. Wat blijft er dan nog over? Welke uitjes zijn ook ontzettend leuk voor het hele gezin en dus niet alleen voor de kinderen? Een dag je op het water is echt een aanrader. Het is heel simpel: eerst ga je een sloep huren en vervolgens varen jullie zo over de Nederlandse wateren. Een sloep huren staat gelijk aan een heerlijke dag genieten op en in het water. Dat is toch ideaal? Even lekker uitwaaien en een plonsje doen met die hitte. Wat wil je nog meer?

Sloep huren voor een dag

Wanneer je een sloep gaat huren voor een dag, kan je er een enorm leuk uitje van maken. Hoe? Een sloep huren is alleen maar de eerste stap. Je bereidt de kinderen natuurlijk voor op het uitstapje. Dit kan je op verschillende manieren doen. Een sloep huren staat gelijk aan een avontuur op het water. Je zou zelfs een thema aan de dag kunnen verbinden. Maak bijvoorbeeld allemaal leuke hapjes samen met de kinderen van tevoren. Zo wordt een “normale dag op het water” al gelijk een stuk interessanter voor de kinderen.

Tips voor een sloep huren

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je een sloep gaat huren. Zo zijn er speciale sloepen die uitermate geschikt zijn voor een familiedag. Wil je een sloep huren voor een verjaardagspartijtje? Daar zijn ook varianten voor beschikbaar. Tijdens een sloep huren let je dus op zaken als de capaciteit, de snelheid en de locaties waar je wilt gaan varen.