De leukste cadeautjes voor de liefste mama

We zijn alweer halverwege de maand december en dat betekent dat de feestdagen bijna in zicht zijn. Tijdens de feestdagen ga je vast en zeker genieten van een heerlijk diner met je familie. Maar heb jij alle cadeautjes al ingeslagen of missen er nog een paar onder de kerstboom? Soms is het best een beetje lastig om een leuk en origineel cadeau te verzinnen, zeker voor onze lieve moeders. Toch zijn onze moeders toch wel degene die dit echt verdienen. In dit blog daarom een paar cadeau ideeën waarmee je, je moeder echt blij maakt.

Koop met het gezin een mooie fiets

Onze lieve moeders fietsen zich soms een slag in de rondte. ’s Ochtends de kinderen naar school brengen, daarna door naar het werk of naar huis, ’s middags weer de kinderen van school af halen en tussendoor misschien nog wel wat boodschappen doen. En ja, soms doen ze dat allemaal sportief op de fiets. Maar sommige van die fietsen zijn behoorlijk versleten en je moeder verdient het beste van het beste toch? Koop daarom samen met het gezin een mooie fiets voor haar deze kerst zoals bijvoorbeeld een elektrische moederfiets. Wedden dat dit het mooiste cadeau is wat ze ooit heeft gekregen?

Een dagje erop uit

Sommige moeders willen helemaal geen materialistische dingen, sommige moeders vinden het veel leuker om er gewoon even een dagje tussenuit te gaan. Even weg uit de chaos en even een dagje ontspannen. Neem je lieve moeders daarom een dagje mee uit. Dit kan een dagje shoppen zijn of ’s middags ergens lekker lunchen. Een dagje naar de sauna of samen naar de film of naar een musical. Het maakt niet uit waar je haar mee naar toe neemt als ze het maar oprecht leuk vind. Dat heeft ze meer dan verdient.

Een foto van het hele gezin (inclusief de huisdieren)

Moeders houden van foto’s, helemaal als alle kinderen erop staan. Hebben jullie huisdieren? Dan mogen deze ook zeker niet vergeten worden. De foto kan gewoon thuis worden gemaakt of jullie kunnen uiteraard ergens naar toe. Hoe origineler en creatiever de foto, hoe leuker ze dit vind. Een portret van al haar favorietjes, daar wordt iedere moeder blij van.

Haar favoriete chocolaatjes

Iedere moeder houdt op zijn tijd van iets lekkers, vooral als dit haar favoriete chocolaatjes zijn of een heerlijk doosje bonbons. Bij een chocolaterie heb je bonbons in alle soorten en smaken en vooral tijdens de feestdagen weten ze hier echt uit te maken. Heerlijk smullen want je laat haar ze uiteraard niet alleen opeten.