Een digitale marktplaats voor moeders; mom.life

momlife

Wat leuk! We kregen van een van onze lezeressen een tip over een sociaal platform voor moeders. Het platform, genaamd mom.life, werkt met behulp van een blockchain en is momenteel nog niet actief binnen Nederland. Maar wat ons betreft is het slechts een kwestie van tijd.

Vandaag vertellen we ja wat mom.life is en wat het voor moeders als ons kan betekenen!

Momlife

Moeders zijn de hedendaagse superhelden. De mogelijkheid om het leven te schenken aan iemand is wonderbaarlijk. Dit gevoel wat elke moeder wel heeft, wil je graag met anderen kunnen delen. Momlife is een online marktplaats waar moeders van over de hele wereld samen kunnen komen. Het is een soort facebook speciaal voor moeders en zwangere vrouwen. Elk onderwerp, of het nou gevoelig of luchtig is, kan hier worden besproken. Naast moeders zijn ook bedrijven die zich specialiseren in babyproducten welkom.

Naast de website is er ook een mobiele app. Deze is verkrijgbaar in de appstore of in de Google playstore. De app is gratis te gebruiken.

Waarom de blockchain?

Momlife helpt moeders om geld te verdienen middels de gedecentraliseerde blockchain. De blockchain op momlife zorgt ervoor dat een mama die iets via het platform verkoopt, direct het betaalde bedrag per beschikking heeft. Het is niet alleen fijn om direct je geld te hebben, het voorkomt ook dat je een product verstuurd zonder dat je jouw geld krijgt toegestuurd. Maar ook andersom werkt dit zo. Wanneer je zelf iets koopt hoef je niet bang te zijn dat je jouw geld kwijt bent zonder dat je er iets voor terugkrijgt.

De valuta die gebruikt wordt heet Blooms. Blooms (BLM) is een token die gebouwd is op een bestaand blockchain platform genaamd Ethereum. Wij kunnen niet wachten totdat momlife ook populair wordt in Nederland!