Eigenlijk willen we er niet aan denken

We willen er totaal nog niet aan denken, maar toch in de zomer komen we er op een bepaald punt niet meer onderuit. De tijd gaat namelijk zo snel dat we het niet meer kunnen bij houden. Dus voor dat we het weten, zitten we in augustus. Wat echt al over 1 week of iets meer is eigenlijk. Maar dan zitten we dus ook alweer bijna in de winter. Ja, ik weet het. We willen er nog totaal niet aan denken. Maar er is geen ontkomen aan. Voor je het weet hangen de winterjassen alweer in de winkel en moet je daar een keuze uit gaan maken terwijl het buiten nog lekker boven de twinting graden is en je hoofd nog helemaal in de zomer zit en nog lang niet in de buurt van de winter is. 

 

Van geen jas naar een jas voor de winter

We lopen nu allemaal lekker zonder jas naar buiten, want de temperaturen zijn zo lekker dat we geen jas nodig hebben. En dat bevalt ons allemaal wel natuurlijk. Je hoeft niet meer na te denken welke jas je aan gaat doen en of je moet denken aan een jas die tegen de regen kan of niet. Want je weet nooit wanneer het gaat regenen hier in Nederland. Maar ondanks dat we midden in de zomer zitten, weten we allemaal dat altijd tijdens de zomer alle winter kleding binnenkort in de winkels komt te liggen. Vooral omdat het al bijna augustus is en vaak eind augsutus zo begin september ligt het toch al wel in de winkel. Soms zelfs iets eerder en ben je tegen die tijd al te laat met kopen. Je kan niet denken dat je in september nog een goede winterjas kan gaan kopen. Vaak zijn er veel al uitverkocht, is jouw maat er niet meer of heb je nog maar weinig keus om uit te kiezen. En dat wil je uiteindelijk ook niet. 

 

Doe research

Over keuze gesproken. Je wilt wel weten waar je naar op zoek bent. Ga je voor een bepaald merk zoals Tommy Hilfinger of een parajumper jas. Of ga je kijken welke merken een bepaalde kleur hebben die jij graag wilt. Dit helpt vooral wanneer je geen zwarte winter jas wilt. Want welke merk heeft wel een zwarte jas. Zoals een parajumper winterjas of een van the northface. Die hebben genoeg zwarte jassen in de collectie zitten. Wil je een andere kleur dan moet je van te voren goed weten welke kleur en welke merken deze kleur hebben als jas.