Goedkoper een hi-tech leven

We hebben tegenwoordig allemaal steeds meer elektronische gadgets. Denk aan onze smartphones, smartwatches, Ipods, tablets, laptops, computers en televisies. Sommige mensen hebben tegenwoordig zelfs smartfridges. Al deze elektronica is natuurlijk erg handig en sommige apparaten kunnen we echt niet meer zonder, denk bijvoorbeeld aan onze smartphones. Tegelijkertijd is al deze apparatuur natuurlijk best wel duur en het kan in totaal best een flink gat slaan in onze budgetten. Om hier wat aan te doen bespreken we in dit artikel hoe je goedkoper een hi-tech leven kunt hebben. Ofwel hoe je met een budget nog steeds alle mooie technologische snufjes in huis kunt hebben. Niet alleen elektronica is met korting te koop tijdens Black Friday. Zo kun je bij Rituals Black Friday acties heerlijke luchtjes, shampoos en zeepjes kopen met korting.

Bescherm je elektronica

Voor veel mensen is niet het kopen van de elektronische apparaten de grootste klap voor de portemonnee, maar het repareren of vervangen van deze elektronische apparaten. De realiteit is dat deze elektronische apparaten zeer gevoelig zijn en snel kapotgaan. Het repareren van een smartphone is vaak hartstikke duur. En het vervangen van een elektronisch apparaat is natuurlijk nog duurder. Het loont daarom om zorgvuldig om te gaan met je elektronische apparaten en ze tegen bijvoorbeeld val en stootschade te beschermen. Denk bij je mobiele telefoon er bijvoorbeeld aan om een beschermend hoesje eromheen te doen. Veel mensen laten helaas hun telefoon in het toilet vallen. Een goede tip is om te kiezen voor een telefoonhoesje die ook waterdicht is. Denk ook bij je laptop en andere elektronica aan een beschermende hoes.

Shop goedkoop

Elektronica is relatief duur maar het is wel degelijk mogelijk om tegen goedkopere prijzen de mooiste technologische snufjes in huis te halen. In Amerika is er al vele jaren black Friday waar heel veel dure elektronica met gigantische kortingen verkocht wordt. Deze rage is tegenwoordig ook overgevlogen naar Nederland. Black Friday valt op vrijdag 27 November 2020 dit jaar en er zullen fantastische deals zijn bij bijvoorbeeld Mediamarkt. Douglas Black Friday zal hoge kortingen geven en er zijn ook veel andere winkels die meedoen. Ook online winkels zoals Bol.com doen mee. Black Friday zal wel een drukke dag zijn dus pak het slim aan. Wees op tijd bij de winkel of bestel online op tijd wat je aan wilt schaffen.

Koop niet het nieuwste

Een andere goede tip is om niet altijd voor de duurste en nieuwste elektronica te kiezen. Zeker bij telefoons zijn er heel veel midden-budget telefoons die net zo goed werken als de duurdere vlagschip telefoons.