Een blokhut van hillhouttuinhout.nl

hillhouttuinhout.nl

Mijn twee jonge dochters worden steeds ouder en groter. Ik merk dan ook dat hun slaapkamer, die zij delen, eigenlijk te klein wordt om ook nog in te kunnen spelen. De woonkamer is voor hun ook geen mogelijkheid, omdat die vaak wordt gebruikt door mij om te werken vanuit huis. In de zomers is het gebrek aan speelruimte geen probleem: ze kunnen buiten in onze grote tuin spelen. Met slecht weer is het echter wel onhandig. Een vriendin tipte mij op hillhouttuinhout.nl, waar ik zonder een moment te twijfelen een blokhut voor de meiden heb aangeschaft.

De speelblokhut

De blokhut van hillhouttuinhout.nl is een enorme uitkomst. In de eerste instantie heb ik in al mijn enthousiasme de blokhut besteld. Naderhand kreeg ik toch wel zo mijn bedenkingen. De blokhutten van schoolkamp hebben misschien een verkeerde indruk bij mij achter gelaten. Ik kon niet geloven dat een blokhut schoon, warm en vochtvrij kon zijn, maar hillhouttuinhout.nl heeft mij versteld doen staan!

We zijn voor een blokhut gegaan met een luifel gegaan, zodat de kinderen met slecht weer ook nog een beetje droog onder de luifel konden spelen. De keuze voor de luifel is niet geheel onbaatzuchtig geweest: mijn man en ik hebben een warmtelamp hieronder bevestigd, zodat ook wij droog lekker buiten kunnen zitten.

Verder heeft hillhouttuinhout.nl ook nog een prachtige houten vloer gelegd in de blokhut. De vloer zorgt voor een huiselijke sfeer, ondanks dat de vloer bij ons 90% van de tijd bedekt wordt door prinsessenjurken en poppen. Het is echt het kleine huisje van mijn dochters geworden, waar niet alleen dagelijks gespeeld wordt, maar ook inmiddels slaapfeestjes worden gegeven. Ik zie zelfs mogelijkheden om hier een aparte slaapkamer van te maken, als de oudste te oud wordt om een kamer te delen met haar jongere zusje.

Andere mogelijkheden van hillhouttuinhout.nl

Toen ik op de site van hillhouttuinhout.nl zat, kwam ik uiteraard meer tegen dan we daadwerkelijk nodig hebben voor onze tuin. Zo kan onze tuin een heuse speeltuin worden, met alle speeltoestellen die op hillhouttuinhout.nl worden aangeboden. Van simpele schommels tot zandbakken en van picknick tafels tot speeltoestellen met ringen en glijbanen, hillhouttuinhout.nl heeft het allemaal!

Ook voor de jongere huiseigenaren onder ons, zonder kinderen, is het aanbod enorm. Door de mogelijkheden die hillhouttuinhout.nl biedt voor de inrichting van een tuin, kun je echt het optimale halen uit jouw tuin. Zo leggen ze tuinterrassen af en plaatsen ze tuinschermen, om voor een beetje privacy te zorgen. Ik ben in ieder geval erg blij met de tip van mijn vriendin en ik kan iedereen hillhouttuinhout.nl aanraden voor een tuininrichting!