Rozen bestellen voor een fris interieur

rozen bestellen

Iedereen die kinderen heeft weet: de tijden van een schoon huis met een leuke inrichting zijn voorbij. Kinderen krijgen het elke dag weer voor elkaar om een ontzettende zooi te maken van het huis. In deze blog geef ik je een tip: rozen bestellen herstelt een hele boel. Wil jij als je na een lange dag thuis komt van werk, met een goed gevoel thuiskomen? Rozen bestellen is het antwoord!

Met een fijn gevoel thuiskomen

In een huis leven waar ook kinderen wonen is wel even wat anders dan je eigen appartement hebben. Overal ligt speelgoed, etensresten, snot, lego, kledingstukken, sporttassen, tandenborstels, krijtjes, verdwaald huiswerk, tekeningen, scharen, klei, kleurpotloden, boekjes en ga zo maar door. Daarnaast zijn kinderen ook funest voor je meubels, een mooie strakke witte bank zit er echt niet in, en met de verf op de muren wordt ook vaak gesold. Ik was er helemaal klaar mee om elke dag na hard werken thuis te komen in een ontplofte kinderspeeltuin, en heb daarom een paar maatregelen genomen. De eerste regel die ik heb ingevoerd is het neerzetten van opbergbakken met de namen van de kids erop. De regel was, om 5 uur gaat alles waarmee je hebt gespeeld je bak in. Als m’n kinderen dit voor die tijd gedaan hadden, kregen ze een snoepje. Op deze manier beloonde we ze om de ergste troep op te ruimen. Aangezien we het financieel even iets beter hadden de afgelopen maanden hebben we de schoonmaakster een keer extra laten komen. En als kers op de taart hebben we een maatregel genomen waar ik erg blij mee ben: rozen bestellen.

Rozen bestellen is super makkelijk

Rozen bestellen doe je eens in de twee weken. Omdat de rozen rechtstreeks van de kweker komen zijn ze heel vers, en blijven ze langer dan 10 dagen staan! Mijn tip om de rozen nog langer vers te houden is om de vaas waarin je ze zet te spoelen met bleek. Dan blijf je nog langer genieten van het rozen bestellen! Een ander voordeel aan rozen bestellen is dat rozen bestellen heel snel én makkelijk is. Als je ze in de ochtend bestelt, heb je ze diezelfde middag nog in huis! Op die manier heb je altijd snel fijne verse rozen in huis. Geloof mij, dat is een stuk lekkerder thuiskomen! Kies voor mooie kleuren rozen zoals rode rozen, roze rozen, witte rozen, gele rozen, of maak een mooie kleurencombinatie! Je hebt het verdiend.