Hoe jij meer vrouwen kan versieren

Volgens mij heb ik met de titel van dit blogje al wel de aandacht van de meeste mannen gekregen. Het is natuurlijk iets wat we allemaal we goed in willen zijn, het versierspelletje. Natuurlijk is niet alles aan te leren, sommige mensen zou nou eenmaal wat vlotter van aard, of hebben wat betere genen gekregen. Maar toch zegt dat absoluut niet alles, want er is heel veel wat jij kan doen om toch nog gezien te worden, en zelfs alle aandacht op je te vestigen. En deze zijn ook absoluut niet heel lastig om te doen, het vereist gewoon een klein beetje aandacht, en wellicht een kleine investering. Maar uiteindelijk zal dat het allemaal waard zijn, niet alleen in je liefdesleven, maar ook gewoon in je algehele sociale omgang.

Ben goed verzorgd en kleed je goed

Dit is al iets waar het meteen heel vaak fout gaat bij een hoop mensen. De persoonlijke verzorging blijft vaak een beetje achterwege, want je had tenslotte gister al gedoucht dus vandaag hoeft het niet. Nee, zo werkt het niet. Je moet er elke dag gewoon goed verzorgd en fris uitzien. Het is niet erg om er uit te zien alsof je veel aandacht aan je uiterlijk besteed, dat is juist een goed ding, het betekent dat je geeft om je uitstraling. Dit is natuurlijk nog maar stap 1, en vrij simpele. Nadat je uit de douche komt daar in tegen is er nog een belangrijke stap, en dat is kleding. Kleding zegt een hoop over een persoon, en je kan het perfect gebruiken om jezelf een uitstraling te geven die jij vindt dat bij jou past. En door de verschillende soorten kledingstijlen, kan dat werkelijk alles zijn. Zolang jij er met zelfvertrouwen in rondloopt, zal het altijd goed staan.

Ben niet bang om all out te gaan op een date

Veel mannen zijn bang om bij een date te assertief te zijn. Wat een raar idee is, want dat is juist het tegenovergestelde van wat je moet doen. Je moet laten zien dat je interesse in haar hebt, en niet bang bent om dit laten zien. Ben zelfverzekerd, en kom ook zo over. Trek van te voren je mooiste outfit aan, doe een lekker luchtje op, scheer jezelf nog even of iets dergelijks. Ook een leuk iets om te doen is een mooie sportwagen huren. Geeft toch wat meer status aan, en laat zien dat je een goede smaak hebt. Ga bijvoorbeeld een Lamborghini huren, dan zegt niemand meer nee tegen je. Gewoon een paar kleine dingen aan je uitstraling veranderen, en dan ben je er al!