Mama gaat los!

Als moeder hou je natuurlijk zielsveel van je kinderen en spendeer je graag veel tijd met ze. Maar het kan ook wel eens lekker zijn om even geen kinderen om je heen te hebben. Je leven verandert namelijk zo drastisch met kinderen en soms kan het heerlijk zijn om je weer even jong te voelen. Zoals je leven was voordat je kinderen kreeg! Gelukkig zijn er een aantal situaties waarin je op een volwassen manier je even kan laten gaan. Hieronder heb ik die kort opgenoemd en leg ik uit waarom het een heel goed idee is om je kinderen in die situaties even een keer naar de oppas te brengen ;). Lees snel hieronder mijn blog! 

Het personeelsfeest 

Allereerst is een personeelsfeest de uitgelezen kans om je even te laten gaan. Niet alleen omdat dit een feestje is geheel op kosten van het bedrijf (wat natuurlijk geweldig is), maar ook omdat je collega’s zich ook even zullen laten gaan hier! Allemaal mensen met kinderen die zich voor een avondje even mogen misdragen. Je zal hier dus niet raar aangekeken worden als je je kinderen naar de oppas hebt gebracht en misschien per ongeluk een beetje dronken bent. Bij mijn werk hebben ze trouwens altijd bedrijfsfeesten georganiseerd door fundustry.nl en die zijn altijd een succes! Een aanrader dus als je baas nog niet weet door wie hij het bedrijfsfeest wil laten organiseren, of als jij de secretaresse bent die dit moet regelen. 

Een uitgebreid diner

Daarnaast vind ik het als moeder enorm leuk om eens in de zoveel tijd een uitgebreid diner te organiseren voor familie en vrienden. Op die manier heb je, als je je kinderen naar de oppas brengt en lekker samen eet, even écht de tijd om bij te kletsen. Als je namelijk een diner houdt waarbij alle kinderen meekomen dan moet je ze toch in de gaten houden en wordt je regelmatig hierdoor onderbroken. En natuurlijk moeten kinderen op een gegeven moment naar bed, waarschijnlijk als het net gezellig aan het worden is. Daarom is het een leuk idee om een keer een diner te houden en te zorgen dat iedereen zijn of haar kinderen lekker naar de oppas brengt. Zodat jullie even tijd hebben voor bijkletsen en ontspanning. 

Bruiloften 

Tot slot zijn bruiloften de perfecte gelegenheid om even te dansen, te drinken en je te laten gaan! Feesten van bruiloften zijn natuurlijk altijd een succes (ook wel door de open bar) en daarom is het op bruiloften ook een goed idee om je ouders eens in te schakelen en vragen of zij een avondje willen oppassen. Op die manier hoef je je niet druk te maken en kan je genieten van de mooie bruiloft en het prachtige feest.