Illy koffie, voor de echte koffieliefhebber

illy koffie

Misschien wel het allergrootste voordeel als je zelfstandige zonder personeel bent: je kiest je eigen koffie. Want koffie is hartstikke belangrijk. Het geeft je een fijne start van de dag en een rustmomentje hier en daar door de dag heen. Het is dan natuurlijk belangrijk dat je ook echt een lekker bakkie kunt drinken. Illy koffie is dan een aanrader. Want Illy koffie is er in diverse smaken (“blends”) en er is dus altijd een smaak die bij jou past. Of bij het moment van de dag.

Illy koffie is er voor iedereen

Of je nu maar één kopje koffie per dag drinkt, of juist de hele dag door niks anders dan koffie, Illy koffie staat voor je klaar. Anders dan bij andere merken zul je zien dat deze koffie heel lang vers en dus lekker blijft. Dit komt door de bijzondere manier van verpakken. De cups zijn echt luchtdicht en worden onder druk gesloten. Zo blijft de koffie in de cups heel lang goed. En, handig om te weten, je kunt de cups van Illy koffie het best in de koelkast bewaren. Dat hoor je niet vaak, maar het werkt echt. Sowieso maak je met deze cups de lekkerste koffie, echte barista-kwaliteit voor een normale prijs.
Illy koffie

Illy koffie is een bekend merk

Illy koffie is een hartstikke bekend merk. Ik weet nog dat ik mijn eerste kopje Illy koffie dronk aan boord van een vliegtuig. Dat heeft indruk gemaakt zeg! Maar dat het een bekend merk is, wil niet zeggen dat het een duur merk is. Dat zijn twee verschillende dingen. Wanneer je de koffie via bovenstaande link aanschaft, zul je zien dat de prijs alleszins meevalt. Ook de apparatuur die je nodig hebt om een lekker bakkie te zetten is helemaal niet zo duur als je zou verwachten.

Aparte apparatuur voor Illy koffie

Om echt goede Illy koffie te kunnen zetten heb je wel apparatuur nodig van Illy. Je weet dan dat de cups onder de juiste druk komen te staan om de lekkerste koffie te maken. Ook is de temperatuur natuurlijk van belang. Er zijn veel verschillende apparaten te koop, kijk gewoon eens welk apparaat het best bij jou past. Met melkopschuimer, zonder melkopschuimer, de keuze is aan jou. Ook de kleur van een apparaat kan belangrijk voor je zijn, daarom zijn de apparaten van Illy in diverse kleuren beschikbaar. Zo is er altijd een apparaat te vinden voor jou.