Modieus Furla tasje

furla tas

Ben je op zoek naar een Furla tasje? Dan ben je op zoek naar een van de meest modieuze tassen van het moment. Een Furla tasje straalt een en al Italiaanse klasse uit en de designs van de tassen van dit Italiaanse merk lopen zeer uiteen. Houd je van gekke prints, wilde kleuren en vooral: lef. Een Furla tasje is geen basic, standaard handtasje. Met deze tassen mag je je wanen onder de Jessica Alba’s van deze wereld. In dit blog lees je meer over Furla en waarom ik zo’n enorm fan ben van dit merk.

Een van de trends van 2018

Een Furla tasje wordt zonder twijfel een van de meest grote trends van 2018. Tassen spannen al vele jaren de kroon wanneer het aankomt op eyecatchers. Met een mooie tas maak je je outfit tenslotte pas echt af. En met een tas van Furla kun je eindeloos combineren. Dat betekent eindeloos veel outfits afmaken! Dat is niet alleen goed voor je collectie, maar ook voor je portemonnee. Met een van de vele gave ontwerpen van Furla kun je sowieso helemaal meedoen in de trends van 2018. Dat is misschien niet voor iedereen even belangrijk, maar voor de fashionistas onder ons zeker wel. En ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben er zeker eentje! Zelf heb ik twee Furla tasjes, een tamelijk normale met een strak design en eentje met een wilde print. Zelfs die met de wilde print past echt he-le-maal bij het merendeel van mijn outfits.

De collectie van Furla

Hoewel Furla ook horloges en vele andere soorten accessoires heeft, staat het Italiaanse merk vooral bekend om haar enorme tassen collectie. Crossbody tassen, clutch tassen en een heleboel mini varianten van bekende soorten tassen. Wil je een mini variant van een crossbody tas? Ook dan moet je bij Furla zijn! Het super diverse aanbod van dit merk heeft altijd wel een leuke tas voor jou. En helemaal van de trends van 2018.

Furla bij Brandfield

Loop je al warm voor je eigen Furla tasje? Die kun je heel gemakkelijk bestellen bij Brandfield! In de webshop van Brandfield vind je een enorm assortiment aan Furla tasjes, dus kun je naar hartenlust shoppen. Het mooie van Brandfield is dat ze een officieel dealer zijn van Furla. Dat betekent dat je zeker weet dat je altijd een echt kwaliteitsproduct bestelt. Daarom bestel ik mijn tassen dus bij Brandfield!