Een Kenzo shirt voor de kids

Kenzo-shirt-kids

Kleding shoppen, het schijnt een vrouw haar favoriete bezigheid te zijn. Toch doe je mij er geen groot plezier mee, zeker niet in de winkels. De rekken hangen bomvol, alles hangt door elkaar en ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen met zoeken. Zetten daar nog is een paar pro-shoppers naast die alles precies voor je een rekje induiken, de lange wachtrij bij de pashokjes en de soms nog langere wachtrij bij de kassa en ik ben alweer weg. Toch vind ik het wel ontzettend leuk om kleren te shoppen voor mijn kinderen, het zijn mijn eigen aankleedpoppetjes. Zeker online zie ik de laatste tijd steeds meer leuke merken voorbij komen. Zo kwam ik laatst terug bij het merk Kenzo. De Kenzo shirt kids zijn mijn favoriet en ik ben stiekem wel een beetje fan geworden, dus ik vertel je er graag wat meer over.

Het merk Kenzo

Kenzo is van origine een Frans modehuis die zowel kleding, parfum als lichaamsverzorgingsproducten verkoopt. Het deed me in het begin een beetje denken aan een kleine V&D, alleen dan voor de rijkere onder ons wat je moet er wel wat centen voor hebben. Het merk wordt gekenmerkt door de tijger die veelal wordt afgebeeld en tevens het logo is van dit merk. Het merk is opgericht in 1970 en heeft onlangs een samenwerkingsverband met H&M aangegaan. Wat betreft de kleding brengt het werk zowel heren-, vrouwen- en kinderkleding naar de markt. Ik kwam dus onlangs op een site met Kenzo shirts voor kids en ik was metee verliefd.

Kenzo shirt en meer voor de kids

Op het eerste gezicht zijn de Kenzo shirt voor kids redelijk simpel. Er worden 3 kleuren gebruikt en een logo en meer ook niet. Dat vind ik juist heel fijn aan de dit merk, less is more. Het geeft de kleding juist een stoere look en van mij hoeft al die poespas nooit. Ik heb liever een stoer shirt met leuke kleuren dan een bloemetjesgordijn, om het zo maar even te zeggen. Voor zowel jongens al meisjes bestaat er een Kenzo shirt voor kids. Beide een heel ander model en ik vind stiekem het jongens het mooiste. Zou het opvallen als ik deze voor mijn dochter koop?

Nog meer leuke kindermerken

Nu is Kenzo natuurlijk niet het enige merk met leuke shirts voor kids. Ook DSQUARED2 is eigenlijk een heel leuk en stoer merk. Een beetje hetzelfde idee als de Kenzo shirts voor kids alleen maakt dit merk vooral gebruik van een kleur en een cool logo. Mocht ik nog meer toffe merken tegenkomen hou ik je zeker op de hoogte.