Weekendje ontspanning met de kinderen

Wij zijn afgelopen weekend met het hele gezin weggeweest. En eigenlijk wilden we maar één ding: heel het weekend ontspannen. Gelukkig is dat heel goed gelukt. We zijn naar een luxe huisje in Friesland geweest. Alles zat erop en eraan. De kinderen konden geweldig hun gang gaan, terwijl wij heerlijk konden relaxen en even uitrusten van de drukke weken die we achter de rug hebben. Dit beviel ons zo goed: ik wil je er graag wat meer over vertellen.

Allereerst dus het huisje. Dat was echt geweldig. Het was van alle gemakken voorzien. Zo had het een heel groot kookeiland. Niet dat we die veel hebben gebruikt, zaterdag gingen we uiteten en zondag hebben we Thuisbezorgd laten komen. Maar voor in de ochtend was het heerlijk om even een eitje te bakken op een fornuis met zoveel ruimte om je heen. Ik zou thuis ook echt graag een kookeiland willen. Nog even sparen!

Ingebouwd zwembad

Dan komen we bij misschien nog wel het beste van het huisje. Zo had het een bubbelbad, een sauna en zelfs een inbouw zwembad! Vooral dat laatste was echt ideaal. De kinderen vonden het heerlijk om lekker te klieren in het zwembad. Bommetjes maken, naar de bodem duiken. Helemaal geweldig. En mijn man en ik hadden het ook uitstekend naar ons zin als we even korte baantjes zwommen. We durfden dan ook hardop te dromen om ooit zelf een zwembad in ons huis te nemen. We zochten eens op duur dat nu is en eigenlijk viel dat reuze mee. Op de website van Stassar vond ik bijvoorbeeld dat die ingebouwde zwembaden soms maar 1500 euro kosten! Het is natuurlijk nog steeds een hoop geld, maar ik had eigenlijk verwacht dat het een stuk duurder zou zijn. Zo kunnen we mooi blijven dromen!

Filmpje kijken

Op zaterdagavond hebben mijn man en ik voor het eerst sinds tijden een leuke film gekeken. We konden ons haast niet meer herinneren hoelang het geleden was dat we dat gedaan hadden. Op het kookeiland was ook een magnetron te vinden, dus hebben we zo’n zakje popcorn opgewarmd. Dat geknal van die maiskorrels die veranderen in popcorn, geweldig. Ik weet nog wel dat we dat vroeger heel vaak deden. Daar deed het me echt aan denken en dat gaf echt een geweldig gevoel. Het is jammer dat het weekend er weer voorbij is. Maar één ding heb ik wel geleerd: dit moeten we echt vaker doen. Af en toe helemaal ontspannen is zo belangrijk!