Vrijstaand bad duur? Wel nee joh!

vrijstaand bad

Je huis inrichten is toch gewoon heel leuk. Als moeder is het handig om alles te leren over de kindvriendelijke manier voor het inrichten van je huis. Niet alles wat je mooi vind, is ook geschikt om aan te schaffen voor een huis met kinderen. Gelukkig zijn er wel een aantal plekken in huis waar je wel je gang kunt gaan met de inrichting. Een van die ruimtes is natuurlijk de badkamer. Je kiest helemaal zelf hoe je deze ruimte wilt inrichten. Wordt het een vrijstaand bad of heb je toch liever een douchecabine? Beiden kan natuurlijk ook, want jij kiest hoe jouw badkamer er uit komt te zien.

Een vrijstaand bad, wie wilt hvrijstaand badet niet?

Altijd al een vrijstaand bad gewild? Waarschijnlijk wel, want iedereen wilt wel een vrijstaand bad. Als je een vrijstaand bad gaat kopen, moet je niet denken aan een heel dure uitgave. Een vrijstaand bad is tegenwoordig helemaal niet zo duur meer. Dus komt er ook een vrijstaand bad in jouw badkamer? Met zo een bad kun je echt alle kanten op gaan. De meeste stress die het met zich mee breng komt van de plaats in de badkamer. Kies je ervoor om het bad in het midden van de ruimte te plaatsen of juist tegen de wand aan? Heb jij al een idee waar jouw bad komt te staan?

Bij een vrijstaand bad hoort antislip

Vooral als je kinderen hebt is het belangrijk om een of meer antislipmatten te kopen. Zo voorkom je dat je kindjes uitglijden in de badkamer of het bad. Het gebeurt namelijk ontzettend vaak dat kinderen en zelfs volwassenen uitglijden in bad en er lelijke gevolgen aan overhouden. In elke badkamer is een antislipmat belangrijk, maar met een vrijstaand bad is het nog net iets belangrijker. Dit, omdat je met een vrijstaand bad nergens aan vast kunt houden als je uitglijdt.

Hoe creëer je een chic badkamer?

Met een bad in het midden van de ruimte zorg je er al voor dat er een wat moderne of juist heel klassieke sfeer hangt (ligt aan het type bad). Door een paar kleine maar opvallende details aan de badkamer toe te voegen kan je er een hoteltype badkamer van maken. En zolang je antislipmatten toevoegt is het ook gelijk lekker kindvriendelijk. Een leuk detail voor als je af en toe even een momentje voor jezelf neemt in de badkamer is een bad dienblad. Deze kun je gebruiken om je spulletjes die niet in het water kunnen zoals een ipad, iets te eten en dergelijke op te zetten.