Modieus voor moeders

Nikkie

Ik mag dan wel een moeder van drie kinderen zijn, maar dat weerhoud mij er niet van om er elke dag fashionable uit te zien. Zo wil ik er deze decembermaand ook weer goed uitzien bij alle familiefeesten. Zodoende schrijf ik deze blog om andere moederen te inspireren en een leidraad te geven om deze decembermaand stijlvol door te komen.

Comfort

Het is natuurlijk al flink koud aan het worden, dus let bij de keuze van een jurk ook op het feit dat een panty niet al te warm is. Bij een feestje dat zich de gehele tijd binnenshuis afspeelt is een panty natuurlijk de modieuze keuze. Als je echter weet dat je ook buitenshuis tijd gaat besteden, kan je beter gebruik maken van een legging. Ditzelfde principe is natuurlijk van belang bij de hakken. Als je niet veel loopt tijdens het feest is het natuurlijk wel leuk om die net iets te hoge maar wel uiterst feestelijke hakken aan te doen. Maar weet je dat je die avond ook nog een flink stuk gaat lopen? Trek dan een paar stoere laarsjes als leuke vervanging aan. Het is namelijk zonde om thuis te komen en niet meer te kunnen lopen door al die blaren! Uiteraard kan je ook beginnen op de hakken en een paar ballerina’s meenemen. Dan kan je op het moment dat er veel gelopen gaat worden de hakken vervangen door de ballerina’s.

Outfit upgraden

Uiteraard is het ook mogelijk om modieus voor de dag te komen met een broek. Ook bij een broek kan voor de echt koude dagen nog een legging of een thermobroek er onder gedragen worden. Een broek kan makkelijk feestelijker worden gemaakt door een opvallende top hierop te dragen. Zo zijn de glittertruien in de decembermaand altijd een fijne toevoeging aan de garderobe. Bij meer formele gelegenheden kan je ook kiezen voor een elegante blouse met een blazer en een paar goedlopende hakken.

Zelf vind ik het fijn om een aantal feestelijke blouses te hebben die gemakkelijk te combineren zijn met een broek of een rok. Nikkie is een voorbeeld van zo’n hedendaags trendy merk dat ook goede items voor moeders heeft. Zelf vind ik de blouses en de jurken van dit merk erg mooie kleuren bevatten. En heb je een outfit die je niet feestelijk of sierlijk genoeg vind? Dat kan makkelijk opgelost worden door een opvallende clutch of schoudertas aan de outfit toe te voegen!

Veel decemberplezier!