Jouw vakantie plannen doe je zo

Ondanks de maatregelen die nu gelden in de tijd van Corona dacht ik dat het toch wel een goed idee is om mijn tips met jou te delen over het goed voorbereiden van een vakantie. Je weet maar nooit hoe de ontwikkelingen zullen lopen. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn! Benieuwd hoe ik mezelf voorbereid op vakantie met Corona? Lees dan snel verder!

Boek een vakantie naar een contactvrij verblijf

De ondernemers van tegenwoordig zijn ontzettend creatief in het vinden van mooie oplossing, zodat het leven zo snel als mogelijk hervat kan worden. Een goed voorbeeld hiervan zijn de contactloze verblijven die in ons eigen land steeds meer voet aan de grond krijgen.

Je kunt tegenwoordig op de leukste plekjes vakantie vieren met het hele gezin, zonder dat je hierbij in contact komt met andere mensen. Hier hangt in sommige gevallen wel een hoger prijskaartje aan dan dat je gewend bent van kamperen, maar het zorgt er wel voor dat jij en jouw gezin kunnen genieten van een zorgeloze vakantie!

Regel het vervoer van te voren

Zowel op het vakantie adres, als naar het vliegveld of vertrekhaven. Ik kan het maar niet genoeg zeggen: voorbereiding is alles. Dit geldt ook voor de manier waarop je naar jouw bestemming gaat reizen. Met je hele gezin het OV in, is niet iets waar je nu voor staat te springen kan ik me voorstellen.

Kies er daarom voor om met de taxi te reizen! Ik kom zelf uit Leiden, en hier heb ik door de jaren heen met één vast taxibedrijf gereisd. Een taxi Leiden is dan ook zo gevonden voor het vervoeren van mijn gezin. Dit bedrijf werkt alleen met bussen in deze periode. Zo garandeer jij jezelf van een veilig ritje naar bijvoorbeeld Schiphol.

Ook voor de terugweg kan je maar niet goed genoeg voorbereid zijn. Een taxi Schiphol Leiden boek je makkelijk en snel bij LTC Taxi Leiden!

Pak genoeg beschermende middelen in

En met beschermende middelen heb ik het over handschoentjes, schoonmaak doekjes en andere desinfectiemiddelen. Je hebt per slot van rekening kinderen bij je en die moet je goed beschermen tegen dit virus.

Zorg er daarom voor dat je altijd voldoende reinigingsmiddelen bij je hebt en de kids niet te ver van jou vandaan laat gaan. Op deze manier kan je ze goed in de gaten houden en kan je vlug ingrijpen op momenten dat het misschien nodig zal zijn.

Als je al deze tips in acht neemt tijdens het reizen moet alles van een leien dakje verlopen!